Ramai wanita hari ini amat mementingkan penjagaan wajah. Tidak kurang juga dengan lelaki. Mereka yang mementingkan penjagaan wajah ini biasanya mereka yang bekerjaya dan sangat teliti dalam penampilan.

Tabita skin care menjadi salah satu produk hangat waktu ini. Bukan sahaja orang biasa, malah artis-artis dan orang berpangkat juga menggunakan produk dari Jakarta ini sebagai skin care mereka.

Namun di pasaran terdapat produk tabita tiruan atau tabita fake. Jadi, pelanggan seharusnya lebih berhati-hati dan memilih seller yang dipercayai sahaja untuk membeli tabita skin care yang original.

Tabita original boleh dilihat dari beberapa ciri sperti logo kecil DS di atas penutupnya, bentuk beg serta warna di dalam beg tabita. Jika di dalamnya warna hitam, itu adalah set tiruan. Set original tabita skincare di dalam begnya berwarna putih.

Hati-hati dengan tabita murah yang ditawarkan di pasaran. Biasanya seller harga tabita takkan ambil tahu apa jadi pada anda selepas anda membeli dari mereka.

Harga tabita skin care yang kami jual adalah sekitar RM270. Jika ada promosi tabita, kami akan bagi diskaun. Bergantung pada promosi.

Ada desas desus yang mengatakan bahawa Tabita skin care berbahaya. Ada juga yang mencari efek samping cream tabita di google. Untuk makluman anda, jika kena caranya, tabita ini sama sahaja macam skin care lain yang terdapat dalam pasaran.

Beli tabita trial atau tabita exclusive set dari kami dan kami akan kongsikan cara penggunaan tabita yang disarankan. Atau kata lain, cara yang betul menggunakan skin care tabita.